Hava Durumu

İstatistikler

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterBugün427
mod_vvisit_counterDün579
mod_vvisit_counterBu Hafta2919
mod_vvisit_counterGeçen Hafta3616
mod_vvisit_counterBu Ay8793
mod_vvisit_counterGeçen Ay13053
mod_vvisit_counterTüm Gün405514

İLETİŞİM FAKÜLTESİ İNŞAATI BAŞLADI

e-Posta Yazdır PDF
OMÜ Çarşamba Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi’nin ardından İlçeye kurulacak 2. fakülte olan İletişim Fakültesi'nin inşaatı başladı. Kaymakam Yıldız, Başkan Dündar ve Hayırsever Güneşdoğdu Hukuk fakültesini ve İletişim Fakültesi inşaatını ziyaret ettiler.

Çarşamba Mustafa Kemal Güneşdoğdu Yerleşkesi'nde yapılan İletişim Fakültesi için Ondokuzmayıs Üniversitesi, Çarşamba Belediyesi ve hayırsever Mustafa Kemal Güneşdoğdu arasında 28.09.2011 tarihinde protokol imzalandı.  

Kaymakam Caner Yıldız, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Hayırsever Mustafa Kemal Güneşdoğdu ve Çarşamba MYO Müdürü İsmail Aydemir İletişim Fakültesi inşaat alanını ve Hukuk Fakültesi öğrencilerini ziyaret ettiler. Çarşamba Belediyesi’nin destekleri ile yapım maliyetleri Mustafa Kemal Güneşdoğdu tarafından karşılanacak olan İletişim Fakültesi’nin bir yılda tamamlanması planlanıyor.   

“2. FAKÜLTE’NİN HEYECANINI YAŞIYORUZ”  

Çarşamba Mustafa Kemal Güneşdoğdu Yerleşkesi’nde inşaatına başlanan 2. Fakültenin kendilerine heyecan ve güç verdiğini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “İletişim Fakültesini biran önce ilçemize kazandırmak istiyoruz. Çarşambalı hayırseverimiz Sayın Güneşdoğdu’nun üstün destekleri ile çok kısa bir sürede OMÜ’ye devrettiğimiz Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi’nin ardından Çarşamba İletişim Fakültesi’ni de biran önce inşa ederek üniversitemize teslim edeceğiz. İlçemizde üniversite öğrencilerimiz için devlet yurdu ve özel yurtlar açılıyor. 2. fakülte kentimize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu. 

“ÇARŞAMBA'DA BİR ÜNİVERSİTE KURULMASINI ARZULUYORUM” 

Çarşamba ilçesinde ileride bir üniversite kurulmasını arzuladığını ifade eden Güneşdoğdu, “Öğretime başlayan Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi ve inşaatına başlanacak olan İletişim Fakültesi ileride kurulacak üniversite için alt yapı oluşturmaktadır. İmkânlarımız ölçüsünde Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Dündar Bey ile birlikte fakülte binaları yapmaya çalışıyoruz. Eğitim ve öğretime katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyorum“ dedi.   

“DAYANIŞMANIN EN GÜZEL ÖRNEĞİ” 

İlçede yeni göreve başlayan Kaymakam Caner Yıldız, “Çarşamba’da devlet – millet dayanışmasının en güzel örneklerini görüyoruz.” dedi. Kaymakam Yıldız, “Hayırsever Mustafa Kemal Güneşdoğdu ve Çarşamba Belediyesi iletişim fakültesini bir yılda tamamlayacaktır. Ne büyük bir mutluluk ki hayırseverimiz devleti ile el ele vermiş bir ilçenin kalkınması için çalışıyor. Belediye başkanımız gelecek yıl iletişim fakültesinde eğitim öğretimin başlamasını hedefliyor. İlçemize hayırlı olsun.” diye konuştu.  

Kaymakam Yıldız, Belediye Başkanı Dündar ve Hayırsever Güneşdoğdu Hukuk fakültesi öğrencilerini amfi de ziyaret ederek sohbet ettiler.

Haber Mustafa ALTUNER

 

Son Güncelleme ( Çarşamba, 14 Aralık 2011 15:09 )