Hava Durumu

İstatistikler

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterBugün429
mod_vvisit_counterDün579
mod_vvisit_counterBu Hafta2921
mod_vvisit_counterGeçen Hafta3616
mod_vvisit_counterBu Ay8795
mod_vvisit_counterGeçen Ay13053
mod_vvisit_counterTüm Gün405516

Avusturya Günlüğü Çarşamba'da

e-Posta Yazdır PDF

Kanal 7 Televizyonu’nun sevilen sevilen programı Avusturya Günlüğü’nün yapımcısı ve sunucusu Adil Elmas, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Ordu İl Başkan Yardımcısı Kenan Avcı’nın katıldığı ziyarette, yapımcı ve sunucu Adil Elmas Çarşamba İlçesi’ne olan hayranlığını dile getirdi. Programında aktüaliteden, politika, sosyal yaşamdan spora kadar uzanan geniş bir yelpaze içerisinde birbirinden farklı ve güncel konuları ekrana getiren Adil Elmas, Avusturya’da yaşayan Çarşambalılarla imkân buldukça görüştüğünü dile getirdi.

Avusturyalı Türklere yönelik yapılan ilk yapım olma özelliğini taşıyan Avusturya Günlüğü programı yapımcısı ve sunucusu Adil Elmas’ı kutlayan Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Sayın Adil Elmas bey yaptığı programlarla, Avusturyalı Türklerin yaşamlarını etkileyen kararlarla ilgili bilgilenmeleri yönünde önemli bir görevi de yerine getiriyor. Ayrıca orda yaşayan Çarşambalı hemşehrilerimizle de röportajlar yaparak seslerini duyurmuştur. Kendilerini ilçemizde görmekten memnun olduk.” şeklinde konuştu.

Adil Elmas, Avusturya da aylık olarak yayın hayatını sürdüren Avusturya Günlüğü Gazetesini Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’a takdim etti.
Son Güncelleme ( Pazar, 02 Ağustos 2009 11:46 )