Çarşamba Belediyesi
CENAZE İLANLARI ( 09.01.2019 )
09/01/2019

ÇARŞAMBA EŞRAFINDAN MERHUM YUSUF ÇEVİKEL'İN EŞİ, MERHUM MEHMET ÇEVİKEL'İN ANNESİ, HACI HANİFE ÇEVİKEL VEFAT ETMİŞTİR. CENAZESİ BUGÜN ABDULLAH PAŞA CAMİİNDE ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİP SARICALI MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

SIĞIRTMAÇ MAHALLESİNDEN MERHUM HASAN BEDİR'İN EŞİ, MERHUM KAZIM, TURGUT, EROL, ERTUĞRUL, MURAT VE FERHAT BEDİR'LERİN ANNESİ, İFAKAT BEDİR VEFAT ETMİŞTİR. CENAZESİ BUGÜN ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİP AYNI YERDE DEFNEDİLECEKTİR.

SARAÇLI MAHALLESİNDEN MERHUM MUSTAFA DENİZ’İN OĞLU, FAHRETTİN DENİZ’İN BABASI, MEHMET DENİZ VEFAT ETMİŞTİR. CENAZESİ BUGÜN ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİP AYNI YERDE DEFNEDİLECEKTİR.

DURUSU MAHALLESİNDEN MERHUM YAŞAR UYSAL’IN EŞİ, İDRİS VE İBRAHİM UYSAL’LARIN ANNESİ, HACI NESİME UYSAL VEFAT ETMİŞTİR. CENAZESİ BUGÜN ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİP AYNI YERDE DEFNEDİLECEKTİR.

ALİBEYLİ MAHALLESİNDEN MERHUM MEHMET VE ALAATTİN AKALAN’IN KARDEŞİ, BURHAN, TURGAY VE ALİ AKALAN’LARIN AMCASI, MUSTAFA BİLİCİ VEFAT ETMİŞTİR. CENAZESİ BUGÜN ALİBEYLİ MERKEZ CAMİİNDE ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİP AYNI YERDE DEFNEDİLECEKTİR.

TERME İLÇESİ ETYEMEZLİ MAHALLESİNDEN MERHUM NECMETTİN GÜL’ÜN OĞLU, ENVER GÜL’ÜN BABASI, MUSTAFA GÜL VEFAT ETMİŞTİR. CENAZESİ BUGÜN ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİP AYNI YERDE DEFNEDİLECEKTİR.

SARICALI MAHALLESİNDEN GÜLŞEN ERDAL’IN EŞİ, FATİH ERDAL VE AYŞEGÜL HIZAL’IN BABALARI,  HÜSEYİN ERDAL VEFAT ETMİŞTİR. CENAZESİ BUGÜN ABDULLAH PAŞA CAMİİNDE İKİNDİ NAMAZINA MÜTEAKİP SEFALI MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.