Çarşamba Belediyesi
CENAZE İLANLARI ( 11.01.2019 )
11/01/2019

AKÇATARLA MAHALLESİ KARAMANLI MEVKİİNDEN HACI ÇAKIR GÜNDÜZ'ÜN EŞİ, HACI NİZAMETTİN GÜNDÜZ'ÜN ANNESİ, HACI MAHİBER GÜNDÜZ VEFAT ETMİŞTİR. CENAZESİ BUGÜN KARAMANLI CAMİİNDE CUMA NAMAZINA MÜTEAKİP ZEYFELİ MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.

EĞRİKUM MAHALLESİNDEN MERHUM BEŞİR CEBECİ'NİN OĞLU, AHMET VE ELVAN CEBECİ'LERİN BABASI, İBRAHİM CEBECİ VEFAT ETMİŞTİR. CENAZESİ BUGÜN CUMA NAMAZINA MÜTEAKİP AYNI YERDE DEFNEDİLECEKTİR.

AYVACIK İLÇESİ ESNAFLARINDAN MEHMET  PEKER’İN OĞLU, HACI İSMET PEKER VEFAT ETMİŞTİR. CENAZESİ BUGÜN CUMA NAMAZINA MÜTEAKİP AYVACIK MERKEZ CAMİİNDE KILINACAK CENAZE NAMAZININ ARDINDAN ORDU İLİ AKKUŞ İLÇESİ ÇÖKEK MAHALLESİ AİLE KABRİSTANLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AŞAĞI DİKENCİK MAHALLESİNDEN MERHUM ŞERAFETTİN ŞİRİN'İN OĞLU, SEYFETTİN ŞİRİN VEFAT ETMİŞTİR. CENAZESİ BUGÜN CUMA NAMAZINA MÜTEAKİP AYNI YERDE DEFNEDİLECEKTİR.

GAZİ MAHALLESİNDEN MERHUM AHMET AKTAŞ'IN OĞLU, MÜCAHİT VE AHMET AKTAŞ'LARIN BABASI, MUHARREM AKTAŞ VEFAT ETMİŞTİR. CENAZESİ BUGÜN ÜÇ KÖPRÜ MERKEZ CAMİİNDE İKİNDİ NAMAZINA MÜTEAKİP AYNI YERDE DEFNEDİLECEKTİR.