CENAZE İLANLARI (01.08.2018)

2018-08-01

AYVACIK İLÇESİ ORTAKÖY MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN NAİL KESKİN’İN OĞLU İSA KESKİN VEFAT ETMİŞTİR. CENAZESİ BUGÜN ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİP ORTAKÖY MERKEZ CAMİİNDE KILINACAK CENAZE NAMAZININ ARDINDAN AYNI MAHALLE MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.

--------------------------------------------------------------
DAMLATAŞ MAHALLESİNDEN HACI İSMAİL ÖZTÜRK’ÜN OĞLU, ADEM VE NUH ÖZTÜRK’LERİN BABALARI HACI YAŞAR ÖZTÜRK VEFAT ETMİŞTİR. CENAZESİ BUGÜN ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİP KILINACAK CENAZE NAMAZININ ARDINDAN TURGUTLU MAHALLESİ MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.

--------------------------------------------------------------
KOLDERE MAHALLESİNDEN MERHUM ETHEM KOLDERE’NİN OĞLU RESUL KOLDERE VEFAT ETMİŞTİR. CENAZESİ BUGÜN ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİP DEYİNCEK MAHALLESİNDE KILINACAK CENAZE NAMAZININ ARDINDAN AYNI MAHALLEDE DEFNEDİLECEKTİR.

--------------------------------------------------------------
AYVACIK İLÇESİ GÜRÇAM MAHALLESİ DAŞCUAZ MEVKİİNDEN MERHUM YAŞAR AKDAĞ’IN OĞLU, RAMAZAN, KANİ VE RECEPAKDAĞ’LARIN BABALARI ALİ AKDAĞ VEFAT ETMİŞTİR. CENAZESİ BUGÜN ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİP KILINACAK CENAZE NAMAZININ ARDINDAN AYNI MAHALLE MEZARLIĞINDA DEFNEDİLECEKTİR

-------------------------------------------------------------

KURTAHMETLİ MAHALLESİNDEN MERHUM BAHATTİN KILIÇ’IN OĞLU İLYAS KILIÇ VEFAT ETMİŞTİR. CENAZESİ BUGÜN İKİNDİ NAMAZINA MÜTEAKİP KILINACAK CENAZE NAMAZININ ARDINDAN AYNI MAHALLE MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.