SAMGİAD’DAN BAŞKAN DÜNDAR’A ZİYARET

Samsun Genç İş Adamları Derneği  (SAMGİAD) Başkanı Levent Özden ve yönetimi Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ı ziyaret ettiler.

Çarşamba Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette SAMGİAD Başkanı Levent Özden, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ı başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.

“ÇARŞAMBA’DAKİ DEĞİŞİMİ TAKİP EDİYORUZ”

Samsun için güzel işler yapmak istediklerini kaydeden Başkan Levent Özden, "Samsun'la ilgili yapılacak olan her projeyi yönetim olarak takip ediyoruz.
 Samsun’un en büyük ilçelerinden biri olan Çarşamba İlçemizi önemsiyoruz. Son 7 – 8 yılda Çarşamba çok değişti. Şehrimizin en genç belediye başkanlarından olan Sayın Hüseyin Dündar’ın tecrübelerinden bizlerde faydalanmak istiyoruz." diye konuştu.

“GENÇ GİRİŞİMCİLERİ ÖNEMSİYORUZ”

SAMGİAD'ın üyelerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dündar, “Şehrimizin genç işadamlarını birbirleriyle uyumlu böylesine önemli bir oluşum içerisinde görmek bizleri memnun ediyor. Bu birliktelik bizim ve kentimizin geleceği için umut vericidir. Genç girişimcileri önemsiyorum ihtiyaç duyduğunuz durumlarda tecrübelerimi sizlerle paylaşmaktan onur duyarım." şeklinde konuştu.{gallery}samgiad{/gallery}