NUMAN KURTULMUŞ COŞKUYLA KARŞILANDI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde AK Parti Teşkilatına ve Çarşambalılara seslendi. Başkan Kurtulmuş, Yeşilırmak'ın ikiye ayırdığı Çarşamba'da AK Parti belediyeciliğinin örnek gösterilecek hizmetlerini gördüm." dedi.

Çarşamba Belediyesi Kültür Merkezi'nde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Yolda gelirken partili arkadaşlarla bir masa etrafında oturur sohbet ederiz diye düşünüyordum ancak Çarşamba halkının bu yoğun ilgisi beni çok memnun etti." şeklinde konuştu. Başkan Kurtulmuşun konuşmalarını, Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Trabzon Eski Milletvekili Şeref Malkoç, Samsun Eski Milletvekili ve Eski Devlet Bakanı Ahmet Demircan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, belediye başkanları, AK Parti İlçe ve belde başkanları, partililer ve çok sayıda Çarşambalı dinledi.

ÇARŞAMBA, AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ İLE ŞEKİLLENİYOR

Şehir merkezinden Yeşilırmak'ın aktığı Çarşamba İlçesine olan hayranlığını dile getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Çarşamba'da AK Parti belediyeciliğinin örnek gösterilecek hizmetlerinin olduğunu kaydetti. Çarşamba İlçesi'ndeki değişimin örnek olduğunun altını çizen Başkan Kurtulmuş, "Devlet yatırımlarının yanında başarılı belediyecilik hizmetleri ile taçlandırılan Çarşamba'da ki değişim gelişim takdire şayandır. Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Dündar ile sohbetlerimiz de Çarşamba'yı heyecanla aşkla anlatıyor. Geride bıraktığımız 10 yılda Samsun'da Çarşamba'da çok şey değişti." diye konuştu.

"ALLAH'IN RIZASI, MİLLETİN DUASINI ALMAK İÇİN BURADAYIZ"

Ülke gündemi üzerine de konuşan Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Türkiye'de uzun yıllar, çok partili siyasi hayatta büyük mücadeleler verildiğini söyledi."Nereden geldiğini bilmeyenler, nereye gideceklerini bilemezler" diye konuşan Başkan Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin 66 yıllık süre içinde zor dönemlerden geçtiğini, bugünlere bir günde gelmediğini vurguladı. Partiler, isimler kalıcı değil. Bizim amacımız Allah'ın rızasını, milletin duasını almak diye sözlerine devam eden Kurtulmuş, "Türkiye'nin sıkıntı yönetim günleri geride kaldı. Geçmişte Türkiye ekonomisini yöneten bazı güçler, kazançlarının önemli bir kısmını ceplerine indirdiler. Türkiye'de hep halktan kopuk, milletten kopuk bir yönetim tarzı ortaya konuldu. Diyebiliriz ki millet başka telden çaldı, yöneticiler başka telden çaldılar. Türkiye'de milletin değerlerine, inançlarına, yaşam tarzına uygun, onunla münasip ne varsa, iktisadi ve siyasi elitler onların karşısına geçti. 2002 ile 2012 arasındaki süre Türkiye için değişim

sürecidir. Türkiye eski Türkiye'den kurtulmaya çalışıyor, karanlık tünelin dışına çıkmak için büyük gayretle yoluna devam ediyor.” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’u Çarşamba’da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Çarşamba’da yaptıkları kentsel tasarım çalışmalarına dikkat çekti. Görevde bulundukları yaklaşık 9 yılda 70’e yakın projeyi tamamladıklarını kaydeden Başkan Dündar, “Bir Yeşilırmak şehri olan Çarşamba’yı güzel günler bekliyor.” dedi.

Ardından Numan Kurtulmuş’a Çarşamba’yı simgeleyen hediyeler takdim edildi.

{gallery}numan{/gallery}