GAZETECİ-YAZAR DİLİPAK, ÇARŞAMBA’DA

Çarşamba Yavuz Selim Vakfı tarafından düzenlenen konferansa katılan Gazeteci-yazar Abdurrahman Dilipak, "Gelişen Dünyamız ve Türkiye" adlı konuşmasında Ortadoğu’da yaşananlara dikkat çekti.

Çarşamba Cemil Şensoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansta, dünyadaki güç dengeleri ve Türkiye'nin dünyadaki rolü hakkında konuşan Abdurrahman Dilipak, Günümüzde Ortadoğu'da yaşananlara herkesin şahit olduğunu söyledi.

ORTADOĞU’YA DİKKAT ÇEKTİ

Müslüman kardeşlerimize zulüm ediliyor diyen Abdurrahman Dilipak, “Bir Müslüman'ın canı yanarsa diğer Müslümanlar da bundan etkilenmelidir. Müslümanlar olarak kayıtsız kalmak Müslümanlığı inkâr etmemiz demektir. Bakın bugün Mavi Marmara Gemisi'nde yaşanan olaylardan dolayı İsrail, Türkiye'den özür diledi. Bunu yapmak zorundaydı, çünkü orada bizim kardeşlerimizi öldürdüler. İsrail, gün gelecek Allah'ın izniyle tüm Müslümanlardan özür dileyecek." şeklinde konuştu.

Konferansta Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Abdurrahman Dilipak’a Türkiye’nin en eski ahşap camilerinden olan Çarşamba Tarihi Göğceli Camii’nin tablosunu hediye etti.

{gallery}dilipak{/gallery}