KANOCU TENHA, ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK

Çarşamba Belediyesi Kano Sporcusu Kerim Tenha, Muğla Köyceğiz’de yapılan 1. Aday Milli Takım Seçme Yarışında dereceye girerek, bir ay sonra Fransa’da yapılacak olan Uluslararası Kano Yarışlarında ülkemizi temsil edecek.

Türkiye Kano Federasyonu tarafından 2013 yılı faaliyet programında yer alan ve 30-31 Mart 2013 tarihlerinde Muğla/Köyceğiz Gölü’nde yapılan kano 1. aday milli takım seçme yarışına Çarşamba Belediyesi Kano Sporcuları Yıldızlarda Kerim Tenha, Miniklerde Şura Albayrak birinci Faruk Demir ise ikinci oldu. 2013 yılı Mayıs Ayı’nda Fransa’da yapılacak olan Uluslararası Kano Yarışları’nda B Milli Takım Kampına ülkemizi temsilen Kerim Tenha’da 6 – 26 Nisan tarihlerinde yine Muğla Köyceğiz’de gelişim kampına davet edildi.

“ÇARŞAMBA’DA KANO SPORLARI GELİŞİYOR”

Alınan başarıdan memnuniyet duyduklarını kaydeden Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “2010 yılında hizmete açtığımız Su Sporları Merkezi ve Ferdi Spor Salonu meyvelerini vermeye başladı. Muğla Köyceğiz’de yapılan 1. Aday Milli Takım Seçme Yarışında dereceye girerek, bir ay sonra Fransa’da yapılacak olan Uluslararası Kano Yarışları’nda ülkemizi temsil edecek olan sporcumuz Kerim Tenha’yı destekliyoruz.

Kerim Tenha’nın Fransa’dan başarılı bir sonucla dönmesini bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

{gallery}kano{/gallery}