TÜRK EMNİYET TEŞKİLATI 168 YAŞINDA

Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kadri Özaslan, Emniyet Teşkilatı'nın 168. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ı ziyaret etti.

Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kadri Özaslan, meslektaşları Başkan Dündar’a çiçek takdim ettiler. Belediye Başkanı Dündar, Emniyet Teşkilatı'nın 168. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Müdür Özaslan ve diğer emniyet mensuplarını kutladı.

GÖREVİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRİYORUZ

Çarşamba'da suç oranını her sene biraz daha aşağı çektiklerini kaydeden Emniyet Müdürü Özaslan, “Türk Polis Teşkilatımızın 168.Kuruluş Yıldönümü nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de kutlamalar yapıyoruz. Öncelikle bu sevincimizi birlikte paylaşma nezaketi gösteren belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizler görevlerimizi yerine getirirken, insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin bir kurumu olduğumuzu asla unutmuyor, görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirmeye devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

BAŞKAN DÜNDAR, EMNİYET MENSUPLARINI KUTLADI

Başkan Dündar, “Polis teşkilatımız eğitim, bilgi ve tecrübe paylaşımı anlamında artık merkez haline gelmiştir. Sokaktaki vatandaş memnuniyeti noktasında da bu gün polis teşkilatımız artık üst seviyelere tırmanmıştır. Vatandaşımız çok rahat bir şekilde derdini polislerle paylaşıp karakollardan, emniyet binalarından içeriye girip kendini ifade edebiliyor.” dedi.

{gallery}polis{/gallery}