ÇARŞAMBA STANDINA YOĞUN İLGİ

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Samsun İl Özel İdaresi Kültür Sanat Galerisi’nde bulunan ‘Samsun Tanıtım Günleri’nde Çarşamba Standımız yoğun ilgi görüyor.

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yapılan çeşitli etkinliklerle başladı.

Kutlama kapsamında Samsun Vali Yardımcısı Hulusi Kaya, İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Atakum Kaymakamı Salim Demir, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, İl Kültür ve Turizm Müdürü Yüksel Ünal, turizm dernek başkanları ve otel yöneticilerinin de katıldığı törenle Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Ardından İl Özel İdaresi Kültür Sanat Galerisi’nde bulunan ‘Samsun Tanıtım Günleri’ kapsamında Samsun’un 17 ilçesinin yöresel kıyafetleri, yemekleri, kültürleri tanıtım sergisi açıldı. Açılışı Samsun Vali Yardımcıları Hulusi Kaya ve Hasan Özhan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Aslan, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, İl Kültür ve Turizm Müdürü Yüksel Ünal yaptı.

Samsun Tanıtım Günleri kapsamında Çarşamba Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan stant prokol ve halkın yoğun ilgisi ile karşılaştı.

{gallery}stant{/gallery}