BAŞKAN DÜNDAR’DAN SEMPOZYUMA DAVET

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ondokuzmayıs Üniversitesi Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi ile birlikte bu yıl 5.sini düzenledikleri Ord. Prof. Dr. Ali Fuad Başgil ve Çarşamba Sempozyumu’na halkı davet etti.

Çarşamba Belediyesi ve Çarşamba Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen Ord. Prof. Dr. Ali Fuad Başgil ve Çarşamba Sempozyumu 27 Nisan Cumartesi günü düzenleniyor. Çarşamba Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi Kongre Salonu’nda gerçekleşen Sempozyuma sekiz farklı üniversiteden öğretim görevlileri ve öğrenciler ‘Değişik Perspektiflerden İfade Özgürlüğü’ konularında sunum yapacaklar.

SEKİZ ÜNİVERSİTEDEN KATILIM

Sempozyumun bu yıl 5.ni düzenlemenin onurunu yaşadıklarını kaydeden Belediye Başkanı Dündar, “Üniversitelerimizden katılan Akademisyen ve öğrencilerimiz İfade Özgürlüğü konularında sunum yapacaklar. İstanbul Şehir Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ergun Özbudun İfade Özgürlüğü ve Demokrasi,  İstanbul Şehir Üniversitesi’nden Prof. Dr. Serap Yazıcı İfade Özgürlüğü ve Siyasi Partiler, Yalova Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. Kemal Şahin, Evrensellik-Görecelilik Tartışması bağlamında İfade Özgürlüğü konularında bilgi verecekler. Bakü Devlet Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Melikşah Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi öğrencileri Azerbaycan Anayasasında ifade özgürlüğü, Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü Özgürlüğü, Bilim Ve Sanat Özgürlüğü, Dernek Kurma Özgürlüğü, Kitle İletişim Özgürlüğü konularında sunum yapacaklar.” şeklinde konuştu.