KONUTLAR 7 MAYIS İTİBARIYLA SATILIYOR

Çarşamba Belediyesi tarafından eski stadyum alanında yapılan 320 adet konut 07 Mayıs 2013 tarihi itibarıyla satışa sunulmuştur.

Kentsel Tasarım Çalışmaları kapsamında eski hal ve eski stadyum bölgesinde yapımına başladığımız Şehir Meydanı – Çarşı ve Yaşam Alan inşaatı devam ediyor.

Eski sebze hali ve stadyumun yenileri Belediyemiz tarafından yapılıp yerlerine taşındıktan sonra, Şehir merkezindeki bu değerli alanlara uygulanacak, Kentsel yenileme çalışmaları kapsamında önceki yıllardan beri tamamlanan çalışmalar ile açılan bu alan içerisinde kapalı otopark, alışveriş, eğlence, sinema, kafe fast food ihtiyaçlarının görebileceği bir çarşı avm ile birlikte kent meydanı projesinin yapımı tamamlanarak ihale edilmiştir.

Toplamda 43 bin metrekare alan üzerine yapılacak olan Şehir Meydanı – Çarşı ve Yaşam Alanı çalışmaları tamamlandığında ilçemizin ticari ve ekonomik yapısına önemli katkısı olacak. Kentsel tasarım çalışmamız bittiği zaman eski stadyum alanında bulunan 22 bin m2'lik alana 8 blok ve 320 daireden oluşan bir konut alanı yapacağız. Toplamda 150 m2 olan daireler 3 + 1 olarak inşaa ediliyor.

MÜRACAATLAR; Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğü'ne Yapılacaktır.  Tel: 833 46 85 - 230

{gallery}konut{/gallery}