ÇARŞAMBA KİTAP FUARI BAŞLIYOR

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, 09-16 Mayıs 2013 tarihleri arasında Çarşamba’da yapılacak olan Kitap Fuarına tüm halkı davet etti.

Ord. Prof. Dr. Ali Fuat Başgil etkinlikleri kapsamında Çarşamba’da düzenlenen Kitap Fuarı hakkında bilgi veren Başkan Dündar, daha sonra kitap fuar alanını basın mensuplarına tanıttı.

Çarşamba Kitap Fuarı’nın ilk kez gerçekleştirileceğini belirten Başkan Dündar, “09-16 Mayıs 2013 tarihleri arasında Çarşamba’da yapılacak olan fuarımıza 41 yazar, şair ve 55 yayınevi katılacak. Çadır bin 200 metrekare olup, bölge ve ilçe şartlarına göre büyük bir çadır oluşturuldu. Yayıncı firmalarımız Türkiye genelinde tanınmış firmalardır. Çadırda ilk olarak yazar ve şairlerin imza töreni olacak. Ardından da Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde yazar ve şairlerimizin konferansı ve söyleşisi olacak” şeklinde bilgi verdi.

ÇARŞAMBA KİTAP FUARI CUMA GÜNÜ BAŞLIYOR

Bir Hafta sürecek kitap fuarında İstiklal Marşı Derneği Başkanı Şair – Yazar İsmet Özel ‘Küfrün İhsanı Olmaz’ konulu bir konferans verecek.

Cuma günü saat 18:00’da başlayacak olan Konferans Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

RETROBÜS KONSERİ CUMA AKŞAMI

10 Mayıs Çarşamba Kitap Fuarı 9 Mayıs Perşembe günü 13:00 ‘da açılış programının ardından 18:00’da Grup Retrobüs konseriyle devam edecek.

İSMET ÖZEL SAMSUN’DA

Cuma günü 11:00’da Şair Ahmet Telli’nin imza töreni ve söyleşini Ali Çankırılı’nın konferansı takip edecek. Cuma Gününün son programı İsmet Özel konferansı.

KAHRAMAN TAZEOĞLU İMZA TÖRENİ VE SÖYLEŞİSİ

11 Mayıs Cumartesi günü etkinlikler saat 12.00’da Sevilgün Şahin imza töreni ve söyleşisi ile başlayacak. Program daha sonra saat 14:00’daki Kahraman Tazeoğlu imza töreni ve söyleşisi ile devam edecek.. Kahraman Tazeoğlu aynı gün saat: 19:00’da bir de şiir dinletisi ile sevenleriyle birlikte olacak.

12 Mayıs Pazar günü etkinlikler Saat 12:da Yavuz Bahadıroğlu İzma ve söyleşisiyle başlayacak ve Saat 13:00’da Erkan Sarıyıldız Konferansıyla devam edecek.  Saat 17.00’de Aydan Yalçın İmza ve Söyleşisinin ardından saat 20.00’da Ataol Behramoğlu ve Haluk Çetin Şiir ve Müzik Dinletisiyle son bulacak.

MUSTAFA ARMAĞAN

13 Mayıs Pazartesi programı Saat 13.00’da Ahmet Küçükkerniç’in İmza ve söyleşinin ardından Saat 13:00’da Selman Bayer’in Saat 15:00’da başlayacak olan imza ve söyleşinin ardından Saat 18:00’da Tarihçi Yazar Mustafa Armağan’ın imza ve söyleşi ile gün sonlanacak.

14 Mayıs Salı günü program Saat 13.00’da Sadık Yalsızuçanlar’ın İmza ve Söyleşisiyle başlayacak. Ardından Mustafa Aydoğan İmza ve söyleşisi Saat 13.00’da başlayacak.  Program saat 15:30’daki Adem Özköse İmza ve söyleşisi ile tamamlanacak.

15 Mayıs Çarşamba programı 13.00’da Yazar Cezmi Ersöz’ün imza ve söyleşisi ile başlayacak. Saat: 15.00’da başlayacak Semih Sergen söyleşisinin ardından Can Dündar imza töreni ile son bulacak.

16 Mayıs Perşembe son gün programı Saat: 12.00’deki Sinan Yağmur konferansı ile başlayacak. Aynı gün Saat 17:00’daki Şükrü Erbaş İmza ve söyleşisi ile etkinlikler sona erecek.

{gallery}kitap1{/gallery}