KAHRAMAN TAZEOĞLU’NA YOĞUN İLGİ

Çarşamba Belediyesi Ali Fuat Başgil etkinlikleri kapsamında düzenlenen Çarşamba Kitap Fuarı’nda imza gününe katılan Kahraman Tazeoğlu yoğun ilgi gördü.

09 -16 Mayıs 2013 tarihleri arasında Çarşamba’da yapılan Kitap Fuarı’na 41 yazar - şair ve 55 yayınevi katılıyor. Bin 200 metrekare büyüklüğündeki fuar çadırı kitapseverlerin akınına uğruyor. Türkiye genelinde tanınmış yayımcı firmaların katıldığı fuarda ünlü yazar ve şairlerimizin konferans ve söyleşileri de dikkat çekiyor.

Fuarın 3. gününde Sevilgün Şahin imza töreni ve söyleşisi ile başlayan program Kahraman Tazeoğlu’nun imza töreni ve söyleşisi ile devam etti. Tazeoğlu, kitapseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.  Diğer yazarlar Suzan Mumcu, Hanife Uzun ve Gülten Şubaşı Kaya’ya okuyucuları yakın ilgi gösterdi.

{gallery}kahraman{/gallery}