BAŞKAN DÜNDAR’I HEMŞEHRİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

İstanbul Feshane’de düzenlenen Samsun Tanıtım Günleri Fuarı’na katılan Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, hemşehrilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Samsun Valiliği ve Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) öncülüğünde 10-12 Mayıs 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen 'Samsun Tanıtım Günleri' Fuarı İstanbul Feshane'de başladı. Fuara katılan Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’a İstanbul’da yaşayan hemşehrileri yoğun ilgi gösterdi.

İstanbul Feshane'de düzenlenen Samsun Tanıtım Günleri Fuarındaki Çarşamba Belediyesi standı ziyaretçi akınına uğradı. Binlerce tanıtım broşürünün dağıtıldığı standı Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’da ziyaret ederek hemşehrileri ile sohbet etti. İstanbul’da yaşayan Çarşambalılar, Başkan Dündar’a plaket takdim ederek hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Çarşamba Standını ayrıca Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk ile bürokrat ve siyasetçiler ziyaret ederek yakın ilgi gösterdiler.

{gallery}feshane{/gallery}