KONUTLAR YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Çarşamba Belediyesi tarafından eski hal ve eski stadyum bölgesinde yapımına başlanılan Şehir Meydanı – Çarşı ve Yaşam Alanı’nda inşa edilen 320 adet konutun satışına başlanıldı. Konutlar 2014 yılı başında teslim edilecek.

Çarşamba Belediyesi tarafından Doğuyaka Kentsel Tasarım Çalışmaları kapsamında eski hal ve eski stadyum bölgesinde yapımına başladığı Şehir Meydanı – Çarşı ve Yaşam Alan inşaatı hızla devam ediyor. Alış-veriş merkezi yanında yer alan konutların yapımına başlanıldı.

KONUTLAR 2014 YILI BAŞINDA TESLİM EDİLECEK”

Yaşam alanı içersinde inşaatına başlanılan 320 adet konutun 2014 yılı başında hak sahiplerine teslim edileceğini kaydeden Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, eski hal ve stadyum bölgesinde örnek bir yaşam alanı oluşturacaklarını ifade etti. Konut satışlarına olan yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dündar,  “Çarşamba İlçemiz bölgesinde örnek gösterilen bir gelişme ile büyüyor. Doğuyaka Bölgemizde bulunan eski hal ve stadyumu taşıyarak 43 bin metrekare alan üzerine modern bir yaşam alanı inşa ediyoruz. Kaba inşaatı tamamlanmak üzere olan Çarşı inşaatı yanında 22 bin m2'lik alana 8 blok ve 320 daireden oluşan bir konut alanı inşa ediyoruz. Fiyatları 115 bin TL ile 140 bin TL arasında olan konutlara 300 den fazla talebin olması bizleri memnun ediyor. 7 Mayıs itibarıyla satışa sunulan konutların satış işlemleri devam ediyor.” şeklinde konuştu.

ÇARŞI İNŞAATI TAMAMLANIYOR

Konut alanı yanında 21 bin m2'lik alanda altında büyük bir otopark, üstünde ise marketinin, kafelerinin ve fast-foodların bulunduğu camisi, meydanı ve yeşil alanı olan bir çarşı inşa ediliyor. Çarşı ve marketin dışında bu alanda 6 adet cep sinema salonu olacak ve sinema salonlarının yanında da bir çocuk eğlence merkezi olacak.

{gallery}konutsat{/gallery}