ARMAĞAN'I OKURLARI YALNIZ BIRAKMADI

Çarşamba Belediyesi Ali Fuad Başgil Etkinlikleri kapsamında Samsun'a gelen Araştırmacı-Yazar Mustafa Armağan, "Küller Altında Yakın Tarih" konulu konferans verdi.

Cemil Şensoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konferansa Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda kitapsever katıldı. Araştırmacı-Yazar Mustafa Armağan gördüğü yoğun ilgi karşısında Çarşamba'dan memnun ayrıldı.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Katılımlarından dolayı Araştırmacı-Yazar Mustafa Armağan'a teşekkür etti.

Konferansın ardından kitaplarını imzalayan Mustafa Armağan'a Belediye Başkanı Hüseyin Dündar tarafından plaket verildi.

Fuarın 5. gününde ise Betül Cevahir Kul, Sadık Yalsızucanlar, Mustafa Aydoğan, Serpil Satut Denizoğlu, Adem Özkese, Kemal Oğuz ve Kenan Yavuzarslan kitap severlerle buluştular.

Çarşambalı gazeteci-yazar Adem Özköse, Çarşamba Kitap Fuarı'nda hemşehrileri ile buluştu. Hemşehrilerinden gördüğü yoğun ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Özköse, Suriye'de gecen tutsak günlerini anlattı. Söyleşisinin ardından Özköse, kitaplarını imzaladı.

{gallery}armagan{/gallery}