ÇARŞAMBALILAR’DAN BULUŞMA GÜNÜ

Çarşambalılar Derneği Başkanı Sadettin Sarıoğlu, 26 Mayıs Pazar günü düzenleyecekleri 1. Buluşma Günü Etkinliğine Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ı davet etti.

Çarşambalılar Derneği 1. Buluşma Günü 26 Mayıs 2013 Pazar günü dernek bahçesinde gerçekleştirilecek. Dernek Başkanı Sadettin Sarıoğlu, Çarşamba Belediye Başkanı Dündar’ı etkinliğe davet etti.

BAŞKAN DÜNDAR’I DAVET ETTİLER

Çarşambalı hemşehrilerini buluşma gününe davet eden Dernek Başkanı Sadettin Sarıoğlu, “Yöresel yemeklerin ve tatlarında sunulacağı buluşma gününde hemşehrilerin kaynaşmasını, tanışmasını sağlamak istiyoruz. Çarşamba Kaymakamı Sayın Caner Yıldız ve diğer idarecilerimize de davetimizi bildirdik. Etkinliklerimizde bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Dündar’a teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

DÜNDAR, “DERNEK YÖNETİMİNİ KUTLUYORUM”

Çarşambalılar Derneği yönetimini kutlayan Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Hemşehrilerini tek çatı altında toplamayı hedefleyen Çarşambalılar Derneğimiz düzenlediği farklı etkinliklerle örnek faaliyetlere imza atıyor. Kendilerini kutluyorum.” diye konuştu.

{gallery}carsambalilar{/gallery}