BAŞKAN DÜNDAR, STAJYER AVUKATLARLA GÖRÜŞTÜ

Samsun Barosu stajyer Avukatları, Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi’nde görecekleri staj eğitim dersi için geldikleri Çarşamba’da, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ile görüştüler.

Samsun’lu Stajyer Avukatlarla Emirgan Parkı’nda bir araya gelen Belediye Başkanı Dündar’a Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Kurt, Samsun Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Mehmet Salih Öztürk ve Av. Gürhan Gündüz, Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Erdal Abdulhakimoğulları, Araştırma Görevlisi Metin Akyan da eşlik etti.

STAJ EĞİTİM DERSİ ÇARŞAMBA HUKUK FAKÜLTESİ’NDE

Samsun Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Mehmet Salih Öztürk, Misafirperverliğinden dolayı meslektaşları Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’a teşekkür etti. Avukat Mehmet Salih Öztürk, “Samsun Barosu’nun her hafta stajyer Avukatlar için düzenlediği staj eğitim dersini bu hafta Çarşamba İlçemizde Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi’nde düzenledik. Stajyer Avukatlarımız için çok yararlı bir program oldu.” şeklinde konuştu.

DÜNDAR, STAJYER AVUKATLARA BAŞARI DİLEDİ

Stajyer Avukatlara yakın ilgi gösteren Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Stajyer Avukatlara,  İstanbul Hukuk Fakültesi’ndeki öğrencilik yılları ve Avukatlık mesleğindeki anılarını paylaştı. Stajyer Avukatlara yolun başında olduklarını hatırlatan Belediye Başkanı Dündar, “Sizlere başarılarla dolu bir meslek hayatı diliyorum.” diye konuştu.

{gallery}avukat{/gallery}