DÜNDAR, ÇARŞAMBASPOR İÇİN BİRLİK ZAMANI

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Adapark Spor Tesisleri’nde yaptığı basın toplantısı ile Çarşambaspor’un durumunu değerlendirdi. Başkan Dündar, “Çarşambaspor olarak önümüzde ki süreçte yeni bir ekiple ve yeni bir vizyonla yola çıkacağız.” dedi.

Yönetim Kurulu Üyelerinden Şeref Çelebi, Av. Halit Doğan ve Kerim Çakır ile birlikte yaptığı açıklamada yeni bir yol haritasıyla yola çıktıklarını açıklayan Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “1923’te kurulan Çarşambaspor büyük başarılara imza atmış şehrin marka takımıdır. Kaderine terk edemeyiz, Çarşambaspor için bir araya gelmeliyiz.” dedi.

TESİS VE ALTYAPIYA YAKIŞIR BİR TAKIM OLUŞTURACAĞIZ

Çarşambaspor’u bugün ki durumundan kurtarmak daha yükseklere taşımak için yeni stratejilerle yola devam edeceklerini kaydeden Başkan Dündar, “Çarşambaspor Çarşamba ilçemizin marka takımıdır. Her kesimin ortak değeridir. Tesis ve altyapı olarak büyük yatırımlar yaptığımız takımımızın bugünkü görüntüsü hiçte hoş gözükmüyor. Çarşambaspor’u bu görüntüden kurtarmak daha iyi yerlere taşımak için her kesimi göreve davet ediyoruz. Çarşambaspor’da herkes görev alabilir, katkıda bulunabilir kapımız herkese açık. Bu görevde yönetim kurulu üyesi olarak Başkan olarak her noktada bizimle birlikte bu yol haritasında görev alabilirler.” şeklinde konuştu.

TEKNİK HEYET VE EKİBİ İLE YOLLARIMIZI AYIRDIK

Çarşambaspor olarak önümüzde ki süreçte yeni bir ekiple ve yeni bir vizyonla yola çıkacaklarını ifade eden Başkan Dündar, “İlk olarak teknik heyet ve ekibi ile yollarımızı ayırdık. Bundan sonra ki süreçte yapacağımız çalışmalarla yeni yönetim ekibimizi ve teknik kadromuzu oluşturacağız. Bugünden itibaren çalışmalarımıza başlıyoruz. Önümüzdeki sezonda alt yapıya daha önem vererek A takım ile birlikte vizyonu geniş teknik yönetim ve güçlü yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çarşamba halkının beklentisi olan taraftarları ile bütünleşmiş bir şekilde çıkış yapacağız. Çarşambaspor’a gelir getirecek projelere imza atarak Çarşambaspor’un geleceğini kurtaracağız bu noktada bütün Çarşambaspor sevdalılarını bizlerle birlikte çalışmaya davet ediyoruz.” diye konuştu.

{gallery}spor{/gallery}