ÇARŞAMBA, KOMUTANLARA VEDA ETTİ

Çarşamba’dan farklı il ve ilçelere tayini çıkan Askerlik Şubesi Başkanı Bnb. Yusuf Böke, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Rıza Gündoğdu, 11 astsubay ve uzman çavuş için Göl Restoran'da veda yemeği düzenlendi.

Yemeğe Kaymakam Caner Yıldız, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Köse, Çınarlık Belediye Başkanı Nihat Soğuk, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kemal Subaşı, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kadri Özaslan, Siyasi parti temsilcileri, Ticaret Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, tayinleri çıkan Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Yusuf Böke, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rıza Gündoğdu, 11 astsubay ve uzman çavuş ile davetliler katıldı.

“ÖNEMLİ OLAN ALNI AK VE VİCDANI RAHAT OLMAK”

Kaymakam Yıldız ve Belediye Başkanı Dündar komutanlara şu sözlerle veda ettiler, "Önemli olan hayatımızın devamı boyunca alnı ak ve vicdanı rahat olarak güzel izlenimler bırakarak görevini en iyi şekilde yapmak. Bizler arkadaşlarımızı farklı şehirlere uğurlayacağız ama bu hiçbir zaman kopma anlamı taşımıyor. Dostluklarımız ve arkadaşlıklarımız sürecek. Görevlerinde başarılar diliyoruz. Onların mutlu olması bizleri de mutlu edecektir. Yeni görev yerlerinin kendileri ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyoruz. Arkadaşlarımız şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra da bu güzel vatana ve millete hizmete devam edeceklerdir."

Tayini çıkan askerler de Çarşamba’da görev yapmaktan dolayı mutluluk duyduklarını, çok iyi dostluklar edindiklerini belirterek, bundan sonra da yeni görev yerlerinde en iyi şekilde görevlerini yerine getirmeye çalışacaklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından Kaymakam Yıldız ve Belediye Başkanı Dündar, tayini çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına plaket ve çeşitli hediyeler verdi.

{gallery}komutan{/gallery}