ÇARŞAMBA MYO'LARDA MEZUNİYET COŞKUSU

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulu ve Çarşamba Meslek Yüksekokulu mezuniyet törenleri yapıldı. Öğrenciler mezuniyetlerini kep atarak kutladı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulu’nun bu yıl ikincisi, Çarşamba Meslek Yüksek Okulu’nda 10.’su düzenlenen mezuniyet törenleri Çarşamba’da yapıldı. Adalet Meslek Yüksekokulundan mezun olan 48 öğrenci için düzenlenen mezuniyet töreni hukuk fakültesi konferans salonunda yapıldı.

Tören öncesinde konuşmaya yapan Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, yapılan yatırımlarla birlikte Çarşamba’nın giderek üniversite şehrine dönüştüğünün altına çizerken, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan’da yaptığı konuşmasında öğrencilerin üniversite yıllarını özleyeceklerini okurken çok şikâyet ettikleri üniversite yıllarını iş yaşamı içindeki dönemde çok arayacaklarını dile getirdi.

Okul derecesi alan öğrencilere plaket verilmesinin ardından, öğrenciler hep birlikte kep attılar.

440 öğrencinin mezun olduğu Çarşamba Meslek Yüksekokulu öğrencileri için tören Çarşamba Cemil Şensoy Kültür Merkezinde yapıldı. Aileleri ile birlikte salonu tıklım tıklım dolduran kalabalık öğrencilerin kep törenini izledi. Burada da dereceye giren öğrencilere ödülleri verildikten sonra 440 öğrenci büyük bir coşkuyla kep attı.

Düzenlenen törenlere, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan ve Rektör yardımcıları, Çaşramba Kaymakamı Caner Yıldız, Ayvacık Kaymakamı Ufuk Akıl, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Kurt, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, çok sayıda iş adamı ve öğrenci yakınları katıldı.

{gallery}mezun{/gallery}