ÇARŞAMBA, BOKS TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR

Çarşamba Belediyesi Boks Takımı sporcuları 28 Haziran - 04 Temmuz tarihleri arasından Şırnak İli'nde düzenlenecek olan üst minikler Türkiye Şampiyonasına katılıyor.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, Kocatepe İlkokul Müdürü Adem Zorlu, Çarşamba Belediyespor Boks Antrönürü Yaşar Giritli ve 3 sporcu Başkan Dündar'ı ziyaret etti. 28 Haziran - 04 Temmuz tarihleri arasından Şırnak İli'nde düzenlenecek olan üst minikler Türkiye Şampiyonasına katılacak sporcuları makamında kabul eden Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ayrıca, 15 - 19 Mayıs 2013 tarihleri arasında Ankara Şefik Tetik Boks Salonu'nda düzenlenen Boks Müsabakaları'nda dereceye giren belediye sporcularını altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

"SPORA VE SPORCUYA OLAN DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK"

Çarşamba Belediyespor Boks Kulübündeki başarılı sporcuları ödüllendiren Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Spora ve sporcuya olan desteklerimiz devam edecek. Yeşilırmak üzerinde kano sporları ile hız verdiğimiz spor faaliyetlerinde artık dünya şampiyonlukları kazanıyoruz. Adapark Bireysel Spor Salonu'nda boks, kick-boks, teakwando ve su sporları gibi branşlarda verdiğimiz kursların meyvelerini topluyoruz. Çarşamba Belediyespor çatısı altında kurs gören salon sporları sporcularımıza ilçemize kazandırdıkları dereceler için teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

"DESTEKLERİNDEN DOLAYI BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ"

Çarşamba Belediyesi Boks Takımı Spor Kulübü sporcuları olarak Türkiye Şampiyonasına iyi hazırlandıklarını kaydeden Kulüp Antrenörü Yaşar Giritli, "Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Dündar'a spor kulübümüze olan desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Boks sporuna ait tüm boks malzemelerini sporcularımıza temin etti. Başkanımız, ulaşım başta olmak üzere tüm eksiklerimizde yanımızda oluyor. Samsun'da Gençlik Spor İl Müdürümüz Sayın Güven Özyurt, Kaymakam Sayın Caner Yıldız ve belediye başkanımız başta olmak üzere tüm yetkililerin spora özel bir ilgisi var. Bizde dünya çapında bir derece alarak kendilerine olan şükran duygumuzu yerine getirmek istiyoruz. Boks sporu yapmak isteyen 9 - 13 yaş arası erkek ve 13 - 16 yaş arası bayanları davet ediyoruz." dedi.

{gallery}BOKS{/gallery}