TÜRKOĞLU’NDAN BAŞKAN DÜNDAR’A ZİYARET

YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, bir dizi istişare toplantıları için geldiği Çarşamba İlçesi’nde Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ı ziyaret etti.

Belediye Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Çarşamba İlçesi’nde elektrik dağıtım perakende, bilgilendirme ve istişare toplantısı için görüş alış-verişinde bulunuldu. YEDAŞ Genel Müdürü Türkoğlu, ilçede yapılan çalışmalara desteklerinden dolayı Başkan Dündar’a teşekkür etti.

YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, “Bölgenin en hızlı gelişen ilçelerinden olan çarşamba’da sorunsuz bir elektrik dağıtım ağı olmazsa olmazımızdır. Çarşamba belediyesi ile koordineli bir çalışma sürdürüyoruz. Müşteri memnuniyetine önem veriyoruz.” dedi.

Çarşamba İlçesi’nin elektrik dağıtım ağına olan yatırımlarından dolayı YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu’na teşekkür eden Başkan Dündar, “İlçemiz her gecen yıl hızla gelişiyor. Son 10 yılda büyük değişimin yaşandığı Çarşamba’da elektrik ağının yetersiz olması düşünülemez. YEDAŞ’ın gerek alt yapının gelişmesinde gerekse diğer fiziki şartların iyileştirilmesinde ki gayretleri memnuniyet vericidir.” diye konuştu.