BAŞKAN DÜNDAR, YILMAZ BAŞKANLARI ZİYARET ETTİ

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz ve TSO Başkanı Ahmet Yılmaz’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Çarşamba Ticaret Borsası ile Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret eden Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Yeni seçilen Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

Belediye Başkanı Dündar, "Sizleri tebrik ediyorum. Her iki seçim sonucu da memleketimiz için hayırlı olsun. Allah vergisi imkânları olan bir memlekette, kulların arasından insanların seçtiği sorumluluk sahibi kişileriz. Çarşamba tarih boyunca önemli bir memleket oldu.  Bu güzel Çarşambamızı hep beraber ileri hedeflere nasıl taşırız diye çalışıyoruz. İki hafta önce borsamız ve ticaret odamızla beraber önce OSB dosyasını açtık, üzerinde çalışıyoruz. Çarşamba için Yeşilırmak Üniversitesinin ilk adımını yine Ticaret Borsası'yla beraber yaptırdığımız Çarşamba Borsası Meslek Yüksekokulu ile atmıştık. Bu ortaklık ve hizmet birliği ile çok ilerilere gideceğiz.” diye konuştu.

“BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR”

Ahmet Yılmaz ise borsa ve ticaret odası olarak geçen hafta TOBB Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu’nu ziyaret ettiklerini hatırlatarak, "Orada da ifade etiğimiz bir şey vardı. Çarşamba’da birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var demiştik ve hep beraber bugün aramızda her görüşten insanla siyaset üstü oluşumlarla bir ve beraberiz." dedi.

“DAHA GÜZEL YARINLARDA OLACAĞIZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek sözlerine başlayan Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz öncelikle belediye başkanına teşekkür etti. Yılmaz, İleri medeniyetlerin temelinde olan eğitim ve öğretimin önemini gayet iyi bildiklerinin altını çizerek, şöyle konuştu: “Bu yolda memleket için Ticaret Borsası olarak, iki eserimiz var. Biri yüksekokul diğeri de ilkokuldur. İnşallah bundan sonraki dönemde Belediye Başkanımız Hüseyin Dündar’ın da bahsettiği gibi beraberce hizmet için varız. Burası geçicidir, kalıcı işler yapılması gerekir. Tabi ki birlikten güç doğacağını biliyoruz. İnşallah hep beraber daha güzel yarınlarda olacağız.”

Ziyarette, Çarşamba Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nurettin Öztekin ve üyeleri, Çarşamba Ticaret Odası Başkanı Muharrem Yaralı ve üyeleri de bulundu.

{gallery}borsa{/gallery}