ÇARŞAMBA'DA BİSİKLET ŞENLİĞİ COŞKUSU

Çarşamba Belediyesi tarafından 1. Bisiklet Şenliği düzenlendi. Şenlik Çarşambalılar tarafından büyük ilgi gördü.

Çarşamba Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Bisiklet Şenliği büyük bir katılımla gerçekleşti. Şenliğe katılan yüzlerce bisikletli Belediye Sarayı önünden başlayarak, Adapark'a kadar yaklaşık 1 saat süren bir şehir turu attı. Yaklaşık 250 bisiklet severin katıldığı etkinliğe Çarşamba halkıda yoğun ilgi gösterdi. Tarihi Çarşamba Evi Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Belediye başkanı hüseyin Dündar, sosyal belediyeciliğin önemine değindi. Dündar, "Bisiklet Çarşamba'nın kültüründe uzun yıllardır var olan bir unsur. Belediye olarak bu geleneği yaşatarak, gençlerimizle birlikte hem stres atmak ve hem de spor yapmak amacıyla bu etkinliği düzenledik. Gençlerimiz bu etkinlikle birbirlerini tanıma ve kaynaşma imkanı buldu. Gerçekleşen yoğun katılımla yaptığımız işin ne denli doğru olduğunu görmüş olduk. Gelecek yıllarda da bu etkinliği sürdüreceğiz. Etkinliğe katılan gençlerimize ve bisiklet severlere teşekkür ediyorum" dedi.

Ardından etkinliğe katılan gençler tarafından akrobasi gösterileri nefes kesti. Gösterilerde dereceye giren sporculara ödül verildi. Ayrıca etkinliğe katılanlar arasında yapılan çekilişle bisikletler ve spor malzemeleri hediye edildi.

Etkinliğe Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Kurt, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İlkay Aydın, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

{gallery}bisiklet{/gallery}