ÇARŞMBA; 9 YILDA 60 YATIRIMLA REKOR KIRIYOR

ÇarşambaBelediye Başkanı Hüseyin Dündar, başkanlık dönemindeki ilçeye yapılan yatırımları değerlendirdi. Başkan Dündar, 9 yılda 60'dan fazla çalışmayı hayata geçirdiklerini kaydetti.

AK Parti 44. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Samsun Milletvekili Mustafa Demir, İl Başkanı Fuat Köktaş, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve partililer katıldı.

Bütün şehirlerde ve dünyada küreselleşme karşısında yerelliğin öne çıktığını belirten Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, "Yerel değerlerin ortak değer olarak yeniden düzenlenmesi ve günün şartlarına göre yeniden sunulması gayretinin olduğu bir dönemdeyiz. Biz de memleketimizde ortak değerleri öne çıkarmak, onları günün şartlarına göre uyarlamak ve yeniden yaşanılabilir hale getirmek gayretindeyiz. Sahil yolu ve çevre düzenleme çalışmaları, şehirlerarası terminal, toptancı sebze hali, şehir stadyumu, spor tesisleri, Ali Fuad Başgil Köprüsü, katı atık düzenli depolama tesisleri, Göl Restoran, Emirgan Parkı, 4. köprü ve bağlantı yolları, kapalı ve açık otoparklar, canlı hayvan borsası, kapalı pazaryerleri, toplu konut uygulaması çalışmaları ile ilçemizde 30 - 40 yıldır ihmal edilmiş çalışmaları gerçekleştirdik" dedi.