ÇARŞAMBA’DA RAMAZAN ETKİNLİKLERİ

Çarşamba Belediyesi Ramazan Ayı’nı doludizgin etkinliklerle karşılıyor. Adapark Tarihi Çarşamba Evi Meydanı’nda ki Ramazan Sokağı ve Ramazan etkinlikleri sizleri bekliyor.

Çarşamba Belediyesi, tarafından bu yıl düzenlenecek olan ramazan etkinlikleri ile Çarşambalılara farklı bir Ramazan Ayı sunuyor. Yapılacak olan Ramazan Ayı etkinliklerini değerlendiren Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Çarşamba Belediyesi olarak Ramazan Ayı’na doludizgin giriyoruz. Ramazan Ayı’nda Tarihi Çarşamba Evi meydanında bir dizi Ramazan Ayı etkinlikleri gerçekleştireceğiz. Kurduğumuz Ramazan evleriyle 13 farklı sektörde ramazan ayına özgü ürünlerin satıldığı mekânlar oluşturduk. Bunun yanında bu alanlarda sosyal ve kültürel faaliyetler gerçekleştireceğiz” dedi

Düzenlenecek olan ramazan ayı etkinliklerinin içeriği konusunda da bilgi veren Dündar, “Belirli aralıklarla 13 gün sürecek olan etkinliklerimizde; sohbetler, Hacivat ve Karagöz gösterileri, Kur’an ziyafeti ve ilahi dinletileri olacak. 11 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında akşamları iftar ve teravih namazı arasında yapılacak bu etkinliklere tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.

Çarşamba Belediyesi tarafından verilen iftar yemeklerinin yine Katlı Otopark’ın bulunduğu bölgede yapıldığını belirten Başkan Dündar, “her yıl düzenli olarak devam ettiğimiz iftar yemeği etkinliğimiz bu yıl da Katlı Otopark’ın bulunduğu alanda yapılıyor. Katlı Otopark’ta iftar sofrasında her aksam 500 ile 1000 kişiye iftar yemeği veriyoruz. Ayrıca, yıl içerisinde evinde sıcak yemek hizmeti sunduğumuz 135 aileye Ramazan ayında da bu sayıyı artırarak yemek hizmeti vermeye devam edeceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla, alınan başvurular sonucunda çözüm merkezimizce belirlenen mağdur ailelere, yardımlarımızı artırarak devam ettirecegiz. Tüm halkımıza Ramazan Ayı’nın hayırlar getirmesini dilerim” dedi.

{gallery}ramazan{/gallery}