ÇARŞAMBA’DA FIRINLAR DENETLENDİ

Çarşamba Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri tarafından ilçede bulunan ekmek fırınlarına denetim düzenlendi. Eksik gramajlı ekmek ve pide satışının önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde fırınlar tam not aldı.

Çarşamba İlçesi’nde pide ve ekmek gramajları denetlendi. Belediye Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, ekmek fırınlarına yönelik yaptıkları denetimleri arttırdı. Merkez de faaliyet gösteren 31 ekmek fırınına yönelik düzenleyen denetimlerde ekipler, fırınların gramaj ve hijyen kurallarına uyduklarını belirttiler.

“TÜKETİCİMİZİN HAKLARINI KORUYORUZ”

Ekmek fırınlarına yönelik denetimlerin devam edeceğini kaydeden Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “İnsanlığın temel ihtiyaç maddeleri arasında başı çeken ekmeğin temiz ortamlarda sağlıklı bir şekilde imal edilerek halkımıza ulaşması çok önemli bir konudur. Tarım İlçe Müdürlüğü tarafından görevlendirilen Gıda Mühendisi ve Veteriner eşliğinde yapılan denetimler son derece memnuniyet verici. Tüketicinin haklarının korunması amacıyla Zabıta Müdürlüğümüzün yaptığı denetimler devam edecektir.” şeklinde konuştu.

{gallery}zabta{/gallery}