SPORCULAR BAŞKAN DÜNDAR’I GURURLANDIRDI

Çarşamba Belediyesi Spor Kulübü sporcuları Türkiye genelinde elde ettikleri derecelerle kendilerinden övgü ile bahsettiriyorlar. Boks ve Kano spor branşlarında sporcular bölgemize Türkiye derecesini getirdiler.

Türkiye Üst Minikler Boks Şampiyonası’nda çeşitli dereceler elde eden Çarşamba Belediyespor Kulübü Boks Takımı Sporcuları ile Adana İli’nde yapılan Kano Türkiye kupası gençlerde 2 altın madalya alarak takım olarak 3.’lük kupasını kazanan Kano Takımı, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ı makamında ziyaret ettiler.

“KANOCULAR GÖĞSÜMÜZÜ KAPARTTI”

Türkiye 3.’lüğü kazanan Çarşamba Belediyesi Kano Takımını makamında kabul eden Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Kano sporcularının Adana’da elde ettikleri derece ile gururlandıklarını ifade etti. Başkan Dündar, “Kano Türkiye kupası 05 Temmuz 2013 tarihinde Adana’da yapılarak gençlerde 2 altın madalya alarak takım olarak  3.’lük kupasını kazandık. Miniklerde de 2 gümüş 2 bronz madalya alarak yarışmayı tamamladık. Sporcularımızı kutluyorum.” dedi.

BOKS TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Şırnakta yapılan Türkiye Üst Minikler Boks Şampiyanası’nda rakiplerini devirerek Türkiye Şampiyonluğu elde eden Çarşamba Belediyesi Boks Takımı ile de görüşen Başkan Dündar, sporcuları çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

{gallery}sporcu{/gallery}