BAŞKAN DÜNDAR’DAN EMNİYET TEŞKİLATINA İFTAR YEMEĞİ

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba’da görev yapan ilçe emniyet teşkilatı mensupları ve aileleri ile iftar yemeği programında bir araya geldi.

Adapark Göl Restoran Bahçesi’nde Çarşamba Belediyesi tarafından gerçekleştirilen iftar programına Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Kurt, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kadri Özarslan, ilçede görev yapan emniyet teşkilatı mensupları ile aileleri katıldı.

Emniyet mensuplarına seslenen Belediye Başkanı Dündar, “Ülke olarak bizim çok eskilere varan bir devlet geleneğimiz var. Devlet olmanın en önemli şartı kamu düzenini tesis etmek ve kamu düzenidir. Tüm ülkemizde olduğu gibi Çarşamba’da da emniyet teşkilatımızla birlikte bu görevi yerine getiriyoruz. Tabiki bir ramazan münasebeti ile bir arada bulunuyoruz. Uzun zamandır ilçemizde görev yapan polis memuru arkadaşlarımız var. İlçemizin kat ettiği mesafeyi birlikte görüyor ve birlikte çalışıyoruz. Huzurumuz için çalışan tüm teşkilatımıza teşekkür ediyor hayırlı ramazanlar diliyorum.” dedi.

{gallery}emniyetiftar{/gallery}