İLAHİ DİNLETİSİ DUYGULANDIRDI

Çarşamba Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında düzenlenen ilahi, Kuran-ı kerim ve kaside dinletisinde duygusal anlar yaşandı. Ramazan Ayının son programında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, etkinliklere katılan hemşehrilerine teşekkür etti.

Adapark Tarihi Çarşamba Evi Meydanı’nda 2013 yılı Ramazan Ayının son programı gerçekleştirildi. Din görevlileri ve belediye personellerinden oluşan Çarşamba Belediyesi Tasavvuf Müziği Korosu tarafından verilen ilahi, Kuran-ı Kerim ve kaside dinletisine halk yoğun ilgi gösterdi.

BAŞKAN DÜNDAR KOROYA TEŞEKKÜR ETTİ

Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ramazan Ayı içerisinde belirli günlerde düzenledikleri etkinliklere yakın ilgi gösteren hemşehrilerine teşekkür etti. Başkan Dündar, “Bu güzel geceyi bize yaşatan koromuza ve organizasyonda görev alan ekibe çok teşekkür ediyorum. Allah tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin. Ramazanı af edilerek Bayrama erişen, bayramı laikiyle yaşayan Ramazanı idrak eden ve bu şekilde de bayrama kavuşan kullarından saysın bizleri Cenabı Allah inşallah. Bu akşam buradaki programımızı müftülüğümüzün din görevlileri derneğiyle birlikte icra ediyoruz. Hocalarımıza ve diğer emeği gecen arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

{gallery}ilahi{/gallery}