KAVAKLIOĞLU’NDAN BAŞKAN DÜNDAR’A ZİYARET

AK Parti Niğde Milletvekili, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ı ziyaret ederek, belediyenin çalışma alanlarını gezdi.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ı ziyaret etti. AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Necmi Şener ve İlçe Başkanı Mehmet Köse’nin de katıldığı ziyaret sonrası belediye tarafından şehir merkezinde inşaatı devam eden ve tamamlanan çalışma alanları gezildi.

ALPASLAN KAVAKLIOĞLU,
ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Belediyenin tamamlanan ve devam eden çalışmalarını gezen Başkan Yardımcısı Kavaklıoğlu, Mart 2014 seçimleri sonrası döneme ilişkin devam eden çalışmaları ve projeleri değerlendirdi. Belediye Başkanlığı’nda 2. dönemi olan Hüseyin Dündar, 9 yılda 70’i aşan yatırımları hakkında Başkan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu’na bilgi verdi. Başkan Dündar ve Kavaklıoğlu sırasıyla, Yeşilırmak kıyı düzenlemeleri, Adapark, Yeni Stadyum,  Çarşı, Şehir Meydanı ve Yaşam Alanı, Hukuk ve İletişim Fakülteleri ile inşaatı devam eden Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesini ziyaret ettiler.