ÇARŞAMBA’YA SOSYAL VE BEŞERİ BİLİMLER FAKÜLTESİ GELİYOR

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ondokuzmayıs Üniversitesi Mustafa Kemal Güneşdoğdu Yerleşkesi içerisinde kurulacak olan 3. fakülte inşaatının aralıksız devam ettiğini kaydetti.

Çarşamba Mustafa Kemal Güneşdoğdu Yerleşkesi’ne Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi, İletişim Fakültesi ve Adalet Meslek Yüksek Okulu’nun ardından 3. Fakülte kuruluyor. Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi olacak olan 3. Fakültenin inşaatı hızla ilerliyor.

BAŞKAN DÜNDAR, “YÜKSEK ÖĞRETİMDE BÜYÜK İŞLER BAŞARDIK”

Çarşamba İlçesi’nin üniversite yolculuğunun devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Mustafa Kemal Güneşdoğdu Yerleşkesi içerisinde kurulacak olan 3. fakültenin inşaatı devam ediyor. Hukuk Fakültesi ve İletişim Fakültesi’nden sonra Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi inşaatını yapıyoruz. Hayırseverimiz Mustafa Kemal Güneşdoğdu’nun büyük katkıları ve Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hüseyin Akan’ın destekleri ile çok önemli işler başardık. İlçemiz yüksek öğretim alanında hayal dahi edemeyeceği noktalara ulaştı. Bu yıl bu bölgede Gençlik Spor Bakanlığımızın yatırımı olarak Kredi Yurtlar Kurumu tarafından 500 kişi kapasiteli öğrenci yurdu inşaatına başlayacak. Mustafa Güneşdoğdu kampusunu bir üniversite haline getireceğiz.” şeklinde konuştu.