ÇARŞAMBA BELEDİYESİ ÇARŞI’YA İSİM ARIYOR

Çarşamba Belediyesi tarafından eski hal bölgesinde yapılan Çarşı’ya isim bulmak için halk arasında isim yarışması düzenleniyor. Başkan Dündar, “Türkçe isimler öncelikli terciğimiz olacaktır.” dedi.

Eski sebze hali ile Yeşilırmak Stadyumunun yenileri yapılarak yerlerine taşınmasıyla açılan bu değerli alanlara uygulanan Kentsel Tasarım çalışmaları tamamlanıyor. Çarşamba Belediyesi, toplamda 43 bin metrekare alana sahip bu bölgeye kapalı otopark, alışveriş, eğlence, sinema ve kafeteryaların olduğu bir çarşı ile birlikte şehir meydanı ve yaşam alanı inşa ediyor

“SENİN ÇARŞIN, İSMİNİ SEN VER”

Çarşamba’ya modern bir kimliğe sahip Açıkhava Çarşısı yaptıklarını kaydeden Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İlçenin ticari ve ekonomik yapısına önemli katkı sağlayacak olan Çarşının, 21 bin metrekare alan üzerine inşa edildiğini açıkladı. Hemşehrilerine ‘Burası Senin Çarşın İsmini Sen Ver’ diye seslenen Başkan Dündar, “20 Kasım 2013 Çarşamba günü akşamı mesai bitimine kadar Bu e-posta adresi spam robotlarından korunuyor. Görebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine e-mail yoluyla ya da Belediye Çözüm Merkezine kimlik ve iletişim bilgileri ile bizzat başvurarak önerilen isimler arasından seçilecek bir ismi Çarşıya vereceğiz. Daha ilk günden halkımızın bu etkinliğimize olan ilgisi bizleri son derece memnun etti. Ayrıca seçilen isim sahibine de laptop bilgisayar hediyemiz olacak. Hemşehrilerimiz Çarşamba Belediyesi’nin hizmetlerine sahip çıkıyor, destekliyor. 2014 yılı başlarında hizmete açacağımız Çarşı, bölgemizin en büyük Açıkhava Çarşısı olacak. Emeği gecen herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Projenin inşaatı devam eden diğer bölümleri ise, 22 bin m2'lik alanda devam ediyor. Çarşamba Belediyesi bu bölgeye ayrıca, 8 blok ve 320 daireden oluşan bir konut alanı yapıyor.