CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, "Barış ve huzur dininin coğrafyası olan topraklarda son zamanlarda hatta birkaç asırdır zulüm ve gözyaşı var" dedi

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Camiler ve Din Görevlileri Haftası açılış programında şer odaklarına karşı, birlik ve kardeşlik mesajları verdi. Programa Çarşamba İlçe Müftüsü Osman Karagöz, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

BİRLİKTE DUR DİYECEĞİZ

Camiler ve Din Görevlileri Haftası açılış programında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, "Bizim medeniyet tasavvurumuz camiler etrafında şekilleniyor. Dün olduğu gibi buğun de böyle oluyor. İnşallah bundan sonra daha düzgün mimari ve kullanım alanları ile bu medeniyet tasavvuruna uygun camiler inşa ediyoruz. Barış ve huzur dininin coğrafyası olan, Allah’ın barış, huzur ve kardeşliği tesis etmek üzere vahyi ile en son dini olarak müşerref kıldığı bu topraklarda son zamanlarda hatta birkaç asırdır zulüm ve gözyaşı var. Son yaşadıklarımız bu zalimliğin ve bu alçak saldırıların en son örneğidir. Hep birlikte Cenabı Allahın ipine daha sağlam sarılarak, aramızdaki birlik ve kardeşliliği daha sıkı ortaya koyarak bütün bu saldırı ve zalimliklerin hep birlikte önüne geçeceğiz" diye konuştu.