KARAYOLU'NDA DIŞ CEPHELER YENİLENİYOR

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, ilçede Sanayi ve Kavakdibi Kavşakları arasında cephe giydirme çalışmaları yapacaklarını belirterek, "Önümüzdeki yıl tamamlamayı planlıyoruz" dedi

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Sanayi Kavşağı ile Kavakdibi Kavşağı arasında yer alan bölgede, karayolu boyunca cephe giydirme ve çevre düzenlemesi yapacaklarını ifade etti.

2016'DA TAMAMLANACAK

Kararını daha önce mecliste aldıklarını belirten Başkan Dündar, "Önümüzdeki günlerde ilgilileriyle bu kararımızı paylaşacağız. Batıdaki sanayi kavşağı girişinden başlayıp doğuda kavakdibi kavşağına kadar, karayolu güzergahı boyunca sağlı sollu çalışma olacak. Çevre düzenlemesi yapmayı ve tüm evlerin cephelerini yenilemeyi istiyoruz. Bununla ilgili meclisten karar çıktı. Görüşmelerimizi yapacağız. Çalışmayı kısa sürede tamamlamak istiyoruz. Çünkü Çarşamba, Yeşilırmak boyunca kuzey güney hattında gelişmiş bir yer. Burada eski görünen binaların yenilenmesi gerekiyor. Bu günümüz belediyeciliğinin bir gereği olarak gerçekleştirmek istiyoruz. İnşallah çalışmayı önümüzdeki yıl tamamlayacağız" diye konuştu.