BAŞKAN DÜNDAR, “BAŞARILI BİR SEZON HEDEFLİYORUZ”

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşambaspor’un yönetim, teknik heyet ve sporcuları ile bir araya geldiği toplantıda; başarılı bir sezon hedeflediklerini söyledi.

Belediye Başkanı Hüseyin Dündar Adapark Göl Restoran’da, Çarşambaspor Kulüp Başkanı Hasan Gümüş, yöneticileri, teknik heyet ve sporcular ile bir araya geldi. Başkan Dündar, “Bölgesel Amatör Ligde Mücadele eden Çarşambaspor’un bulunduğu yerin gerçekte olması gereken yer olarak kabul etmiyoruz.” dedi.

“BELEDİYE OLARAK GEREKLİ DESTEĞİ VERİYORUZ”

Yerel yönetim olarak Çarşambaspor’a gerekli her türlü desteği verdiklerini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Çarşambaspor, bu memleketin Samsun’un önemli bir değeridir, markadır diye düşünüyoruz. Bu değeri daha da yukarılara çıkarmak için gerekli çalışmaların başlayacağı yeni sezona giriyoruz. Bunu inşallah hep birlikte başaracağız. Yerel yönetim olarak taahhütlerimizi yerine getiriyoruz.” diye konuştu.

“BÜYÜK PROJEYİ HEP BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ.”

Sporculardan saha içinde ve saha dışında Çarşambaspor’a yakışır şekilde davranmalarını isteyen Başkan Dündar, “Saha içinde ve dışında Çarşambaspor’un adına yakışır şekilde hareket ediniz. Çarşambaspor’un bulunduğu yerin gerçekte olması gereken yer olarak kabul etmediğimizi hep söylemiştik. Kulüp başkanımız ve hocalarımızla birlikte önümüze 1, 2, 3 kademeli bir hedef koyduk. Hocalarımız Lige ilk maçı alarak başlamak istiyorlar. Bizler sonrasında da sizlerden büyük başarılar bekliyoruz. Önümüzdeki maçları da alacağız hem de bu yılki ve önümüzdeki yıllardaki hedeflerimizi gerçekleştirerek bu büyük projeyi hep birlikte sağlayacağız. Bizim gibi olan ve bu işi başarmış kulüpleri yerleri ve belediyeleri örnek alarakta bu işi yapacağız. Çarşamba bunu kaldıracak bir şehirdir. Bu Pazar günkü maçlarda Çarşambaspor ve Samsunspor güzel bir sonuç elde ederek hak ettiği yerlere gelecektir.” şeklinde konuştu.

Program sonunda Çarşambaspor Kulüp Başkanı Hasan Gümüş, üzerinde adının yazdığı 55 numaralı formayı Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’a hediye etti.