ULUSOY VE DÜNDAR MYO İNŞAATINI GEZDİ

Çarşambalı hayırsever Tülay Ulusoy ve Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, OMÜ  Mehmet Tülazoğlu Adalet MYO inşaatını ziyaret ettiler.

Çarşamba ilçesinde, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampusü içerisine yapılan Mehmet Tülazoğlu Adalet Meslek Yüksekokulu inşaatı devam ediyor.

Rahmetli babası Mehmet Tülezoğlu adına yaptırdığı Adalet Meslek Yüksekokulu inşaatını gezen hayırsever Tülay Ulusoy, memleketi Çarşamba'da hayırlı bir iş yapmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığını söyledi.

Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba ilçesinin üniversite şehri olma yolunda olduğunu söyledi. 2004 yılında başlayan belediye başkanlığı döneminden sonra Çarşamba'ya fakülte kazandırmak için gayretlerini hatırlatan Dündar, "Sonrasında hayırsever büyüğümüz Mustafa Kemal Güneşdoğdu, Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi'nin yapımını üstlendi. Daha sonra İletişim Fakültesi'nin binasını yaptık ve eğitime sunduk. Şu anda da Sosyal Bilimler Fakültemiz ve  Mehmet Tülazoğlu Adalet Meslek Yüksekokulumuzun inşaatı devam ediyor. Çarşamba üniversite şehri olma yolunda büyük bir hızla ilerliyor ve bizler de bu yönde çalışmalarımızı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.