ÇARŞAMBA MEHMET TÜLAZOĞLU ADALET MYO TAMAMLANDI

Çarşambalı hayırsever Tülay Ulusoy, oğlu Alican Ulusoy ile birlikte babası Mehmet Tülazoğlu adıyla yaptırdığı Adalet Meslek Yüksek Okulunu ziyaret etti.

Ulusoy Ailesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çarşamba Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü’nde babaları Mehmet Tülazoğlu adına yaptırdıkları Adalet Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ettiler. Hayırsever Tülay Ulusoy, oğlu Alican Ulusoy, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Meliha Nurdan Taşkıran, Yüksekokul Müdürü Yılmaz Yurtseven okulu gezdiler.

ULUSOY, “HAYATIMIN EN BÜYÜK MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM”

Tülay Ulusoy, “Şehrime böyle güzel bir eğitim yuvası kazandırmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyorum. Hayatımda yaşadığım en güzel ve en büyük mutluluk bu olsa gerek. Babamın adına yapılan bu okulun inşaatının tamamlandığını görmekten çok mutluyum. Çarşamba’ya okul yaptırma fikrini çocukluk dişçimiz rahmetli Mustafa Kemal Güneşdoğdu’nun verdiği bir röportajı okuduktan sonra benimsedim. Kendisi çok değerli hayırsever bir büyüğümüzde Allahtan rahmet diliyorum. Mehmet Tülezoğlu Adalet Meslek Yüksek Okulu ilçemize hayırlı olsun.” Şeklinde konuştu.

DÜNDAR, “ULUSOY AİLESİNE MÜTEŞEKKİRİZ”

Hayırsever Tülay Ulusoy’un babasının adıyla yaşayacak ve onu ölümsüzleştirecek Mehmet Tülazoğlu Adalet Meslek Yüksekokulu inşaatının tamamlandığını kaydeden Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Ulusoy Ailesi’nden biz çok müteşekkiriz. Gecen hafta Hukuk Fakültesi önünde tören yaptıktan sonra Mustafa Kemal Güneşdoğdu’yu yolcu ettik. Rahmetli Güneşdoğdu doğup büyüdüğü yaşadığı şehrine kalıcı eserler bıraktı. Allah rahmet eylesin. Sayın Tülay Ulusoy ve Sayın Alican Ulusoy ilçemize Adalet Meslek Yüksek Okulu hizmet binasını kazandırdılar. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Hayırsever rahmetli Güneşdoğdu’nun katkılarıyla Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi, İletişim Fakültesi ve Sosyal Bilimler Fakültesi ilçemize kazandırıldı. Sosyal tesisler ve yeni yurt inşaatları ile üniversite yolculuğumuz devam ediyor.” diye konuştu.

.