ÇAMYAR’DAN BAŞKAN DÜNDAR’A ZİYARET

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ı ziyaret etti.

Çarşamba Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette ev sahibi Başkan Dündar ve komşu ilçe Belediye başkanı Çamyar sohbet etti. Aynı zamanda meslektaş olan Çamyar ve Dündar, Karadeniz’in iki şirin ilçeleri olan Ünye ve Çarşamba İlçelerini konuştular.

DÜNDAR, ÇAMYAR’A BAŞARILAR DİLEDİ

Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hüseyin Dündar, Şehrimizin doğusunda komşu ilimiz Ordu’nun güzel ilçesi Ünye’nin değerli belediye başkanı Sayın Ahmet Çamyar’a ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Başarılı projeleriyle Ünye’mizin çalışkan başkanı Sayın Çamyar’a başarılar diliyorum.” dedi.

Başkan Ahmet Çamyar, “Karadeniz’in en köklü tarihine sahip yerleşim merkezlerinden biri olan Çarşamba İlçesi’nde bulunmaktan çok memnunum. Başkanım Sayın Hüseyin Dündar’a nezaket ziyaretinde bulundum. Kendisine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.