DÜNDAR, ŞAMPİYON GÜREŞCİLERİ TEBRİK ETTİ

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Yıldızlar Grekoromen Güreş Grup Müsabakaları’nda dereceye giren belediye sporcularını tebrik etti.

12 – 13 Mart tarihleri arasında Ordu İlinde yapılan Yıldızlar Grekoromen Güreş Grup Müsabakaları’nda Çarşamba Belediyesporlu sporcular 7 madalya ile döndüler. Müsabakalarda başarı elde eden Çarşamba Belediyespor ‘un Güreş Takımı sporcuları Levent Soydan, Yiğit Çeliktaş, Mert Soydan, Muzaffer Özdemir, Kadir Keskin, Serkan Tosun ve Ertuğrul Soydan kendi kilolarında karşılaştıkları rakiplerini yenerek 29 – 30 Mart tarihlerinde Uşak İlinde yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.

DÜNDAR, “GÜREŞ’E DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Güreş Sporunu desteklediklerini kaydeden Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Antrenör ve sporcularla birlikte kendisini ziyarete gelen Avrupa ve Dünya Güreş Şampiyonu Çarşambalı Enes Başar’a yakın ilgi gösterdi. Çarşamba Belediyesi Güreş Takımının Grekoromen 2. Lige yükseldiğini hatırlatan Başkan Dündar, “Geçtiğimiz haftalarda Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın bey ilçemizdeydi. İlçemizin güreşte elde ettiği başarılardan dolayı bizleri tebrik etti. Çarşamba’da Güreş sporuna olan yatırımımız ve desteğimiz devam edecek. Sporcularımızı kutluyorum. Başarılarının devamını bekliyoruz.” Şeklinde konuştu.

Görüşmeye sporcularla birlikte Gençlik Spor Antrenörleri Mustafa Berber ve Nuri Özer, Çarşamba Belediyesi Antrenörü ismet Aykul ve Özkan Kurt katıldı.