KIRCALI’DAN BAŞKAN DÜNDAR’A ZİYARET

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ı ziyaret etti.

Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı Çarşamba İlçesi’nde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Kırcalı, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete AK Parti İlçe Başkanı Halit Doğan, AK Parti İl Yönetiminden Ercan Can ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

DÜNDAR, “ZİYARETTEN MEMNUN OLDUK”

Milletvekili Kırcalı’ya ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Aynı zamanda meslektaşı olan Milletvekili Orhan Kırcalı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Dündar, “Sayın vekilimiz aynı zamanda meslektaşımız ve hukukçu vekilimiz olarak da Samsun’un meselelerini ve taleplerini Ankara’da iyi değerlendirecektir. Mevzuatla ilgili öneri ve çalışmalarımızda da bizlere yardımcı olacaktır. Ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduk.” şeklinde konuştu.

KIRCALI, BİRLİK İÇERİSİNDE HAREKET EDİYORUZ”

Ankara’da yaşanan terör saldırısından duyduğu üzüntüyü dile getirerek sözlerine başlayan Milletvekili Orhan Kırcalı, “Samsun’umuz siyasi anlamda şanslı bir dönem yaşıyor. Genel de şehrimize hizmet eden bakanımız, genel başkan yardımcımız ve birlik içinde hareket eden milletvekillerimiz var. Allah’ın izniyle alamayacağımız hizmet yok. Çarşamba, gerek merkezi hükümet gerekse yerel yönetim yatırımları ile gelişmekte olan bir ilçemizdir. Bu gün de burada olmaktan çok mutluyum.” diye konuştu.