DÜNDAR, DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ ALDI

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ordu-Giresun Doğalgaz Dağıtım A.Ş Bölge Müdürü Doğan Gürler’den ilçedeki doğalgaz çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İlçenin doğalgaz dağıtım işini yapan AKSA Ordu-Giresun Doğalgaz Dağıtım A.Ş Bölge Müdürü Doğan Gürler, Bölge Harita Şefi İlker Akan ve Çarşamba Şube Sorumlusu Özgür Cihan Gül ile başkanlık makamında bir araya geldi. Başkan Dündar, ilçede devam eden doğalgaz çalışmaları ve yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

“YILSONUNA KADAR 12 BİN KONUTA ULAŞILACAK”

Çarşamba İlçesi’ndeki doğalgaz çalışmalarını yakından takip ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Doğalgaz çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. Şuanda 9 bin 400 konut olan ulaşım noktasının yılsonuna kadar 12 bin konuta çıkarılması hedefleniyor. Çarşamba Belediyesi olarak bizlerde AKSA Ordu-Giresun Doğalgaz Dağıtım A.Ş’nin ilçemizdeki altyapı çalışmalarına gerekli kolaylıkları sağlıyoruz. Bugünde Bölge Müdürümüz Sayın Doğan Gürler ve ekibi ile yaptığımız görüşmelerde, yeni dönemde devam eden ve yapılacak çalışmaları konuştuk. İlçemizin menfaatine olan her çalışmayı destekliyor ve takip ediyoruz.” şeklinde konuştu.