ÇARŞAMBASPOR BİZLERİ GURURLANDIRDI

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Bölgesel Amatör Lige yükselen Çarşambaspor'umuzun yönetim ve sporcularını   tebrik ediyorum. Kazandıkları başarı bizlere gurur verdi" dedi

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Süper Amatör Lig'de şampiyon olarak yeniden Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselen Çarşambaspor idareci ve futbolcularını kutladı.

Kazanılan başarının önemine değinen Başkan Dündar, "Yeniden BAL Lige yükselen Çarşambasporumuzun Başkan ve yönetimini, sporcu ve teknik ekibini, sezon boyunca pozitif desteklerini esirgemeyen Çarşambaspor camiamızı tebrik ediyorum. Önemli bir başarı kazanarak ilçemizi sevince boğdular. Kazandıkları başarı bizlere gurur verdi. Bölgesel Amatör Lig'de başarıyla mücadele edeceklerine ve daha büyük başarıları ilçemize getireceklerine yürekten inanıyorum" diye konuştu.