DÜNDAR, MİLLİ SPORCUYU ÖDÜLLENDİRDİ

Çarşamba Belediyesi eski sporcularından Milli Güreşçimiz Enes Başar, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ı ziyaret etti.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, 2016 U 23 Avrupa 3.sü grokoremen dalında Milli Güreşçimiz Ankara ASKİ Spor Kulübü Sporcusu Enes Başar ile görüştü. Gençlik Spor İl Müdürlüğü Güreş Antrenörü Mustafa Berber ve Çarşamba Belediyesi Güreş Takımı Antrenörü İsmet Aykul’un da katıldığı ziyarette Başkan Dündar, genç sporcuya yakın ilgi gösterdi.

“ÇARŞAMBAMIZIN EVLADI, BAŞARILARI İLE GURURLANIYORUZ”

Çarşamba Belediyesi’nin eski sporcularından olan Milli Güreşçi Enes Başar’a Cumhuriyet Altını hediye eden Başkan Dündar, “Çarşambamızın evladı olan Enes Başar’ın Avrupa’da ve Dünya çapında elde ettiği başarılar ile gururlanıyoruz. Kendisi Çarşamba Belediyesi Güreş Takımının alt yapısında yetişmiş başarılı bir sporcudur. Allah yolunu açık etsin” şeklinde konuştu.