ÇARŞAMBA KİTAP FUARI BAŞLIYOR

Çarşamba Belediyesi tarafından bu yıl 4. düzenlenen Çarşamba Kitap Fuarı 14 Mayıs Cumartesi günü kapılarını açıyor.

Ali Fuad Başgil Etkinlikleri kapsamında Çarşamba Belediyesi tarafından Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi’nde (Novada AVM)  bu yıl 4. düzenlenen Çarşamba Kitap Fuarı 14 Mayıs 2016 Cumartesi günü başlıyor.

KİTAP FUARI, VEFA’DA (Novada AVM) YAPILACAK”

Kitap Fuarına tüm halkı davet eden Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Çarşamba Kitap Fuarı, üniversite şehri olmaya aday olan Çarşamba’mızın kültürel alanda attığı önemli adımlardan biridir.” dedi.  Fuara yerel ve ulusal yayınevi ve yazarın katılacağının altını çizen Başkan Dündar, “Bu yıl 4.sünü gerçekleştireceğimiz Çarşamba Kitap Fuarı vesilesiyle değerli fikir, bilim adamı ve hemşehrimiz Ord.Prof.Dr. Ali Fuad Başgil'i rahmetle anıyoruz. Bölgemizin kültür ve eğitimine katkı sağlamayı değerlerimizin bize kattıklarını gelecek nesillere aktarmayı görev kabul ettiğimiz için; kitap fuarını gelenekselleştirme çabasındayız. Fuarı; sineması, giyim mağazaları, süpermarketleri, kafe, restoran ve daha pek çok imkânıyla Çarşambamızın fırsatı olan Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi’nde yapıyoruz. 9 gün boyunca ziyaretçilere açık olacak olan fuarda; ulusal-yerel yazar ve yayınevleri, Çarşambamız ve bölgemize ışık tutmaya devam edecek. 14 – 22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz kitap fuarına tüm halkımızı davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.