BAŞKAN DÜNDAR, CUMHURİYET MAHALLESİ’NDE

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Cumhuriyet Mahallesi’nde düzenledikleri iftar yemeğine olan yoğun katılım için mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Çarşamba Belediyesi Geleneksel Mahalle İftarlarına devam ediyor. AK Parti İlçe Başkanı Halit Doğan ve Belediye Başkanı Hüseyin Dündar Hürriyet ve Yeşilırmak Mahallelerinin ardından Cumhuriyet Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Dündar,” Aynı Çatı Altında Bir Olalım, Birlik Olalım”

Cumhuriyet Mahallesi’nde büyük bir kalabalık tarafından karşılanan Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Cumhuriyet Mahallemiz diğer faaliyetlerimizde olduğu gibi iftarımıza da çok yakın ilgi gösterdi ve davetimize yoğun bir katılım ile icabet etti.” dedi. Aynı çatı altında birlik ve beraberlik içerisinde olmanın önemine değinen Başkan Dündar, “Sözlerimin başında öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. Bir aile sıcaklığı içerisinde, aile çatısı altında gibi burada bu akşam bir araya geldik. Birbirimizi gördük ve hasbıhal ediyoruz. Allah oruçlarınızı kabul etsin. Değerli hemşerilerim geçtiğimiz ramazandan bu ramazana aramızdan ayrılanlar var. Dünyayı terk edenler, ahirete gidenler var. Burada birçok cenazeye katıldık. Dünya’da kısa ve belirli bir vakitte bu yeryüzünde yaşıyoruz ve bir imtihan üzere yaşıyoruz. Cenab-ı Allah hepimizi imtihanı kolay olanlardan rahmetiyle muamele buyurduklarından eylesin. Bunu şunun için ifade ediyorum. Dünya nimetleriyle meşakkatleriyle kavgalarıyla bizi yanıltıyor ve oyalıyor. Ramazan aslında 11 ayın sonunda yeniden dünyanın çok geçici olduğunu, esas olanın Allah’a kul olmak olduğunu, insanlığımızı unutmamamız gerektiğini ve birbirimizi incitmememiz gerektiğini aslında bize hatırlatıyor. Yoğun katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.