ÇARŞAMBA İLK GÜNKÜ GİBİ MEYDANLARDA

Çarşamba halkı milli irade ve demokrasi nöbetine ilk günkü gibi devam ediyor.

Kaymakam Caner Yıldız, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Garnizon Komutanı Ramazan Ünal, Ak Parti İlçe Başkanı Halit Doğan, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Emniyet Müdürü Tuncer İğneli , Müftü Osman Karagöz, TSO Başkanı Ahmet Yılmaz 15 Temmuz Darbe Kalkışmasına her akşam tepkilerini göstermeye devam eden Çarşamba halkı ile birlikte meydanlarda sabahlamaya devam ediyorlar.

Dündar, "Türkiye Büyük Badireler Atlatarak Büyüyor"

Türkiye'nin çok tuzaklardan çok büyük badirelerden geçtiğini kaydeden Belediye Başkanı Dündar, "Bu ülke bu millet zor sınavları aşarak geliyor. 15 Temmuz Türkiye demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçmiştir. Milli iradeyle yönetilen Türkiye Cumhuriyeti'ni, güçsüz kılmak, demokrasi yolundan çıkarmak isteyen hain eller, kendisini bir kez daha göstermiştir. Ülkenin geleceğine kast eden TSK'nın içerisindeki bir grup paralel çeteci hain, 15 Temmuz gecesi darbe kalkışması girişimiyle halkın iradesini yok sayarak, halkın iradesiyle seçilmiş Cumhurbaşkanımız ve hükümetimize karşı kanunsuz bir darbeye kalkışmasına girişmiştir. Böyle bir şey kabul edilemez. Bu gözü dönmüş vatan haini caniler, devletin, milletin silahını, millete doğrultarak halkına ateş açmış, savaşta dahi bombalanmamış olan halkın iradesinin simgesi Millet Meclisine bomba atmış, güvenlik güçlerine saldırmışlardır. Yapılanlar kabul edilemez. Halkımız ilk günden beri sokaklara hatta meydanlara akın ederek bunlara hak ettikleri cevabı en ağır şekilde vermiştir." dedi.